Arkadaşlar biraz araştırdım ama forumda ya da başka yerde bu konuda kesin bilgi bulamadım. Çoğu kişinin yaptığı gibi bende ana üniteyi fazla kullanmadan, telefondan spotify uygulmasıyla müzik dinliyorum. Sistemim de Ugreen marka bluetooth reciver var ve ses kalitesi olarak fena değil diye düşünüyorum. Sorun şu ki , aynı şarkıyı (aynı kayıtı) ana üniteden (ana ünite flat equalizer ayarı ile ) dinlediğimde telefondan çalanla arasında müthiş şekilde bass farkı oluyor. Ana üniteden dinlediğimde bass lar bariz çok daha yüksek oluyor. Telefondan dinlerken, Dsp nin equalizer ayarlarında bass frekanslarını neredeyse en yukarıya aldığımda bile bass çoğu şarkıda yetersiz kalıyor.
Sormak istediğim şey bu durum normalmidir, yani telefon müzik yayını yaparken bass sesleri daha mı az gönderir ana üniteye göre ? Bu işin rutini böyle mi oluyor ya da galaxy note 5 telefonum var (telefonun equalizer ayarları çok kıstlı) , mesela telefonun kalitesiyle de alakalımıdır? Bir başka değişken olan bluetooth la değilde telefondan reciver a direk aux kablosuyla bağlansam dahamı başarılı ses elde ederim . Kafamda deli sorular
Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
Sormak istediğim şey bu durum normalmidir, yani telefon müzik yayını yaparken bass sesleri daha mı az gönderir ana üniteye göre ? Bu işin rutini böyle mi oluyor ya da galaxy note 5 telefonum var (telefonun equalizer ayarları çok kıstlı) , mesela telefonun kalitesiyle de alakalımıdır? Bir başka değişken olan bluetooth la değilde telefondan reciver a direk aux kablosuyla bağlansam dahamı başarılı ses elde ederim . Kafamda deli sorular