Öncelikle herkese iyi bayramlar. Çok uzatmadan sorunumu belirtmek istiyorum. Çocukluğumdan beri iyi sistemlerde, iyi kulaklıklar kullanarak müzik dinledim. Babamın yurt dışında çalışması ve bu konulara meraklı olması bu durumda çok etkili oldu. Geçen sene aracıma bir sistem yaptırmak istedim. Fakat araç için ses sistemleri konusunda hiç bir fikrim yoktu. Tek bildiğim ne istediğimdi. Kaliteli müzik dinlemek, enstrumanların sesini olabildiğince doğal ve ayrıntılı duyabilmek. Sanırım sq deniyor bu olaya. Neticede bir sistem kurdum. Fakat beni tatmin etmiyor. Tam olarak neyden memnun olmadığımı açıklayamıyorum ama en basitinden yüksek seste enstrumanların birbirine girmesi ve oluşan gürültü en büyük sorunlar. Aracımda bitten sayesinde Hem kulağıma göre, hem aldığım rta mikrofonuna göre defalarca ayar yaptım ama yok, işte bu diyebileceğim bir durum olmadı. Bir şarkıda çok beğensem başka bir şarkıda suratım ekşidi
ve açıkçası artık anladım ki elimdekilerle daha fazlası mümkün değil.
Şimdi istediğim, bundan sonra en mantıklı hamlelerle ve mümkün olan en düşük maliyetle kaliteyi yükseltmek. Bunun için tavsiyelerinize, vereceğiniz bilgilere sonuna kadar açığım.
Mevcut sistem;
Ön: Focal PS 165fx komponent
Arka: Focal PC 165f koaksiyel
Pioneer TS-SWX2502 slim subwoofer
Kenwood XR 900.5 5 kanal stereo amplifikator
Bitten işlemci + DRC
M Acoustic extreme pro yalıtım
Altyapı : Tchernov Audio
Ana ünite yok. İphone direk bittene bağlı aux ile. Ve spotify veya tidal ile müzik dinliyorum.
Şimdi istediğim, bundan sonra en mantıklı hamlelerle ve mümkün olan en düşük maliyetle kaliteyi yükseltmek. Bunun için tavsiyelerinize, vereceğiniz bilgilere sonuna kadar açığım.
Mevcut sistem;
Ön: Focal PS 165fx komponent
Arka: Focal PC 165f koaksiyel
Pioneer TS-SWX2502 slim subwoofer
Kenwood XR 900.5 5 kanal stereo amplifikator
Bitten işlemci + DRC
M Acoustic extreme pro yalıtım
Altyapı : Tchernov Audio
Ana ünite yok. İphone direk bittene bağlı aux ile. Ve spotify veya tidal ile müzik dinliyorum.