Merhabalar üstadlarım ve arkadaşlarım. Yıllardır pasif dinlememiz sonucu olarak aktif hep ön yargılıydım taaa ki Cumali abi rastgelene kadar. Sistemine ve arabasına zeval gelmesi maşallahı var tek kelimeyle ağız tadıyla dinlemek nasip olsun. Bende 3 yol aktif yapma kararı aldım. Eee bulmuşuz Cumali abi gibi montör Allah razı olsun kaçırmamak lazım.
İlk iş teybi sattım. Kabloları komple yenilemek için start verdik. Çünkü tek işe yaratanlar focal er5 rca lardı. Sonra 6 kanal amfini satıp çok sevdiğim bir abim yunus tanrıverdiye buradan selam olsun helix a1 mono amfi ile değiştirdim ve son olarak focal kx27 aldım. Tek eksiğim pioneer 80prs kaldı oda geldim işlem tamam.
Bileşennlerim:
Compenant : pioneer odr
Sterio amfi : pioneer prsa700
Mono amfi : pioneer prs 1200d
midbas amfi : pioneer prs320
Sub : pioneer prs12 yada pioneer odr 2sinden birini kullanacağız
Ana ünite : pioneer p01R
Alt yapı : rca lar focal, stinger 4 ga kablo sigorta stinger200amp kalan klotz marka hoparlör kablosu
Yalıtım : m acustic ve sp100
Akü. : optima Red top 55amp
Darısı bağlayıp güzel bir ayarla işlemi sonlandırmak nasip olsun paylaşımı yaparım inşallah
İlk iş teybi sattım. Kabloları komple yenilemek için start verdik. Çünkü tek işe yaratanlar focal er5 rca lardı. Sonra 6 kanal amfini satıp çok sevdiğim bir abim yunus tanrıverdiye buradan selam olsun helix a1 mono amfi ile değiştirdim ve son olarak focal kx27 aldım. Tek eksiğim pioneer 80prs kaldı oda geldim işlem tamam.
Bileşennlerim:
Compenant : pioneer odr
Sterio amfi : pioneer prsa700
Mono amfi : pioneer prs 1200d
midbas amfi : pioneer prs320
Sub : pioneer prs12 yada pioneer odr 2sinden birini kullanacağız
Ana ünite : pioneer p01R
Alt yapı : rca lar focal, stinger 4 ga kablo sigorta stinger200amp kalan klotz marka hoparlör kablosu
Yalıtım : m acustic ve sp100
Akü. : optima Red top 55amp
Darısı bağlayıp güzel bir ayarla işlemi sonlandırmak nasip olsun paylaşımı yaparım inşallah
Son düzenleme: