Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

ahmettemha

Kayıtlı Üye
Katılım
21 Şub 2018
Mesajlar
282

İtibar:

Esotec MW 172 Woofer
Esotec MW 172, yüksek performanslı iki ve üç yollu sistemler için tasarlanmış 20 cm'lik (8 inç) bir orta / woofer'dır.

MW 172, kapalı, havalandırmalı veya serbest havadaki çok çeşitli muhafazalarda son derece iyi performans gösterecektir. MW 172, herhangi bir yüksek performanslı iki veya üç yollu sistemde olağanüstü bir ses performansı sunmak için sorunsuz frekans tepkisi, düşük distorsiyon ve çok güçlü basların benzersiz bir kombinasyonunu sergiler. MW 172, MSP tek parçalı koni diyaframını tahrik etmek için büyük boyutlu bir 75 mm (3 inç) çaplı ses bobini kullanır. 15, 17 ve 20 cm Esotec MW araba serisi woofer'lar, manyetik enerjinin maksimum kullanımını sağlamak için bobinin içine yerleştirilmiş yeni ultra sıkıştırılmış çift ferrit mıknatıslar kullanır. Güçlü çift mıknatıslı sistem, ilave soğutma için havalandırmalı bir kutup parçası kullanır. Mıknatıs yapısının ses bobini içinde konumlandırılması, çok büyük bir ses bobininin kullanılmasını sağlar, Bu da artan güç ve verim üretir ve kırılmadan koninin doğrusal bir hareketini sağlar. Faz cevabı düzgün ve muntazamdır.

Ses bobinlerinin büyük çapı, diyaframın en iyi şekilde sürülmesini sağlar ve en yüksek düzeyde membran yer değiştirmesinin bile mükemmel kontrolünü sağlarken güç derecesine göre yeterli boşluk sağlar. Geniş çaplı bir ses bobininin kullanımı, düz Dynaudio MSP koni membran geometrisine de olanak tanır, bu da orta kademe sürücüye geçişte minimum faz gecikmesi ile sonuçlanır. MW 172, mükemmel dağılıma, lineer frekans tepkisine ve olağanüstü rezonans yokluğuna sahip mükemmel dengeli bir sürücüdür ve nispeten geniş koni çapıyla bile yüksek kaliteli iki yönlü bir sistemi bile sabitlemek için idealdir.

Writer by. dyn_automotive_brochure

172.jpgdyn.jpgdyn2.jpg


Şahsi İzlenim ve görüşlerim;

Sevdiğim bir abim hatta usta demiyorum abim çünkü biz bir yola çıktık ve herşeyi dinleyip fikir alışverişi yapıp güven ve saygı çerçevesinde düzenledik. yaptığı bir aracı keyif ile sabit ve de hareket halinde dinlemem üzerine bu araba cabrio ve ufak sub nerde dedirten 17 cm çapında bir mw ile karşılaşmıştım.
Sistemimi uprgade etmeye karar verdiğim an midrangeimin memnuniyeti üzerine onu desteklerken yukarlara çıkaracak olan tw morel supremo ile tanışmam üzerine kullanmaya karar verdim alt kısımlarda da yenileme yapmam gerekti ve ilk düşüncem mw9 e-ti olacaktı ama kasa problemi ile karşılaşmam üzerine dinlemiş olduğum dynaudio ve aklımı kurcalayan 20cm mw ile yola çıkmaya karar verdik. sonuç olarak elate serisinin mw ları dynaudioya nazaran daha sert çaldığını ve dynaudionun pamuk kıvamı tonlu ve güçlü bası beni etkiledi ve doğru karar demiştik. hatta subın kapalı modunda bile biraz subı kıs diyenleri bile gördüm:D Dinleyen herkezin beğenisine hitap ettiğini gördüm aracımda altların bukadar dolu dolu çaldığını gördüm şuan subım güçlü olmasına rağmen gerçekten ön kısımları destekliyor. olması gerektiği gibi.
Tavsiye ederim kesinlikle dinlenmeli ancak tabiki ciddi değer ve parasal değerede sahip ama çok ulaşılması zor bir cihaz değil. aktif kurulacak match edilebilecek olayda tavsiyemdir.
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.