Merhaba üstadlar...
İlerde ufak tefek ekleme yapabilmek için kablo tavsiyesine ihtiyacım var.Almak istediğim 3 farklı kablo modeli fiyat olarak birbirine yakın.Bu yüzden kalite, işlevsellik,teknik veriler özellikler olarak yetersiz bilgiye sahip olduğumdan vereceğiniz tavsiye üzerine alacağım.Farklı kablo tavsiyesi verirseniz onu da değerlendiririm sıfır ve fiyatlar yakın olursa iyi olur. Linkleri paylaştım teknik bilgileri yazıyor.şimdiden teşekkürler.
Not: Ne için kullanacaksanız derseniz duruma şartlara göre İnfinity ref-6500cx comp.var onları bağlarım belki ilaveten morel maximocoax 16 lar var onları da ilave ederim diye almak istiyorum kenarda dursun. Tamamiyle 2x1.5mm fiyat olarak ilk gözüme çarpanları ekledim.
Hama hm 307.25 transparan 2x1.5 mm 10mt 53 TL.
Hepa Merz Hp-215m tam bakır 2x1.5 mm 10mt 50 TL.
Denox DNX-LIYCY 215 2x1.5 mm 10mt 58 TL.
www.mediamarkt.com.tr
www.yonkamuzikmarket.com
www.medumuzikmarket.com
İlerde ufak tefek ekleme yapabilmek için kablo tavsiyesine ihtiyacım var.Almak istediğim 3 farklı kablo modeli fiyat olarak birbirine yakın.Bu yüzden kalite, işlevsellik,teknik veriler özellikler olarak yetersiz bilgiye sahip olduğumdan vereceğiniz tavsiye üzerine alacağım.Farklı kablo tavsiyesi verirseniz onu da değerlendiririm sıfır ve fiyatlar yakın olursa iyi olur. Linkleri paylaştım teknik bilgileri yazıyor.şimdiden teşekkürler.
Not: Ne için kullanacaksanız derseniz duruma şartlara göre İnfinity ref-6500cx comp.var onları bağlarım belki ilaveten morel maximocoax 16 lar var onları da ilave ederim diye almak istiyorum kenarda dursun. Tamamiyle 2x1.5mm fiyat olarak ilk gözüme çarpanları ekledim.
Hama hm 307.25 transparan 2x1.5 mm 10mt 53 TL.
Hepa Merz Hp-215m tam bakır 2x1.5 mm 10mt 50 TL.
Denox DNX-LIYCY 215 2x1.5 mm 10mt 58 TL.
HAMA HM.30725 Hoparlör Kablosu 2x1.5mm² Transparan 10m
HM.30725 Hoparlör Kablosu 2x1.5mm² Transparan 10mfiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. Kazananlar MediaMarkt'ta!

2x1.5 mm Ttr Hoparlör Kablosu Fiyatları
2x1.5 mm hoparlör kablosu fiyatları yonkamuzikmarket.com'da. Tam bakır profesyonel 2x1.5 mm hoparlör kablosu fiyat ve özellikleri burada.

Denox Türkiye Ana Dağıtıcısı MeduMuzikMarket.com
Denox DNX-LIYCY Kablo en uygun taksit seçenekleri , en uygun fiyat , güvenli ve hızlı alışveriş , hızlı kargolama Türkiye Distribitör Güvencesiyle MeduMuzikMarket.com'da
Ekli dosyalar