Herkese merhaba arkadaşlar
Daha önce sistem için bir kaç tavsiye almıştım ufak çaplı. Şöyle yapalım böyle yapalım derken iş çığrından çıkıp önü arkası alınamaz bir hal aldı

Zorla borç harç sistemimi topladım sıra geldi araca montaja. Araç 91 model Şahin biraz seslendirelim dedik
Şimdi sizden istediğim tavsiye ise elimdeki malzemelerden alabileceğim en kaliteli sese nasıl ulaşabilirim neler yapmam ve nasıl bağlamam gerekir aktife döner mi sistemim sorularım bunlar
Elimdeki malzemeler ise şöyle;
Ana ünite : Kenwood Bt304 DSP işlemcili
Amfi : Soundmagus H500 5 Kanal
Ön kapılar : Potenza Ps 65.S 16 cm kompenant 200 watts 100 Rms
Arka Kapı : Şahin arka kapıda hoparlör yok tabi
Arka Cam Önü Pandizot : Potenza Xtreme 80 20 cm kendinden tizli Midrange 300 Watts 150 Rms
Sub : Mtx audio RT12-44 30 cm 750W Peak - 250 W Rms
Sub arka pandizotda iki midrangenin arasında kalıcak
Bu sistem en kaliteli nasıl çalar montaj sırasında ustanın yanında olacağım dikkat etmem gereken noktalar nelerdir?
Şimdiden Teşekkürler

Daha önce sistem için bir kaç tavsiye almıştım ufak çaplı. Şöyle yapalım böyle yapalım derken iş çığrından çıkıp önü arkası alınamaz bir hal aldı
Zorla borç harç sistemimi topladım sıra geldi araca montaja. Araç 91 model Şahin biraz seslendirelim dedik

Şimdi sizden istediğim tavsiye ise elimdeki malzemelerden alabileceğim en kaliteli sese nasıl ulaşabilirim neler yapmam ve nasıl bağlamam gerekir aktife döner mi sistemim sorularım bunlar

Elimdeki malzemeler ise şöyle;
Ana ünite : Kenwood Bt304 DSP işlemcili
Amfi : Soundmagus H500 5 Kanal
Ön kapılar : Potenza Ps 65.S 16 cm kompenant 200 watts 100 Rms
Arka Kapı : Şahin arka kapıda hoparlör yok tabi
Arka Cam Önü Pandizot : Potenza Xtreme 80 20 cm kendinden tizli Midrange 300 Watts 150 Rms
Sub : Mtx audio RT12-44 30 cm 750W Peak - 250 W Rms
Sub arka pandizotda iki midrangenin arasında kalıcak
Bu sistem en kaliteli nasıl çalar montaj sırasında ustanın yanında olacağım dikkat etmem gereken noktalar nelerdir?
Şimdiden Teşekkürler