Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ürünün ön logosu düşüp kayıp olduğundan farkli bir logo konulmuş ve 1 tane kapağı cizikten boyanmış benzer tonda başka hiçbir kusuru yoktur. Bu sebepden fiyatını diğer 451s den uygun tutuyorum
2×115rms 4 ohmda
Fiyat : 350 TL
Rockford 451s
Ürün kutuludur. Arızasız tamirsiz cihazdır tek bass kontrolu yoktur. Power serisi 2 kanal 2x115rms 4 ohmda Ayni cihazın diğer eşide vardir
Fiyat : 450 TL
Rockford 551x
Ürün cok temizdir. Kutusu yoktur sadece arıza tamir vs işlem yoktur. 4x70rms 4 ohm
Fiyat : 550 TL
Rockford T2652s
Ürün Sıfır olarak alınmıştır kutusu vs mevcuttur. Tamir vs işlem yoktur. Ayak altında olduğundan belki kapaklarında ufak çizik vs olabilir.
Fiyat : 900TL 850 TL
Pioneer Ts-c1700r prs ürün hüseyin abiden alınmıştır tamir va yoktur. Kutusu mevcut değildir. 70Rms modelidir. Eşi benzeri zor bulunur.
: Fiyat700TL
Focal krx3 crossover
Ürün can abiden gelmedir. Focal krx3 alacağım için elime 1 cross daha geçecek bu sebepten fazlaligi çıkmıştır. Ürün devre olarak vardir kapağı yoktur. 1 tanesinde bobini düştüğü için yeniden lehimlenmistir ve sabitlenmiştir kesinlikle yeniden onarım sarim söz konusu değildir.
Fiyat : 200TL 185 TL
Hertz Hl 70 midrange
Ürün temizdir. Kapakları mevcuttur. Hüseyin abiden gelmedir. Pasifte krx3 cross ile kullanılmıştır.
Fiyat:300TL 285 TL
Pioneer Ts-s20
Eski logodur. Kendi eski logo crosslari vardır kutusu yoktur yeni seri kutusu ile gönderilecektir. kozmetik olarak çok iyidir.
Gökhan abiden almıştım sonra satmaya kıyamayıp 1 seneden fazla kutuda saklıyorum nakit ihtiyacından satılıktır.
Fiyat : 200TL
İletişim: 0537 853 27 97 Hakan
Ürünler anlaşmalı kargo ile gönderilebilir.