Herkese merhaba iyi forumlar.
Yüksek sesli müzik dinlemeyi seviyorum ve artık aracımın ses seviyesi beni tatmin etmemeye başladı, bende yeni bir sistem için araştırmalara başladım Keşke başlamasaydım
kafam çok karıştı birkaç dükkan dolaştım herkes kendı sattığı malı övüyor ve diğer markaları karalıyor maalesef. İnternette araştırıyım dedim bir kaç forum da aynı malesef ve en son
Yu buldum
buradaki deneyimli arkadaşlar, abiler güzel yorumlar ve tavsiyelerde bulunuyor umarım bu kardeşinize de birkaç tavsiyede bulunursunuz 
Öncelikle yüksek sesli ve kaliteli bir sistem yapabilmeyi düşünüyorum.
Aracım 2016 model Seat leon bütçem en fazla 5500 lira + sadece işçilik
Kendi bulduğum bazi ürünler var bunlar
2x Cadence QRS 84 20 CM 175 RMS Midrange
2x Cadence CVLT45 Tweterr
1x Cadence Beast12 30Cm Subwoofer 1000Rms
midrangelerden 1takımı ön kapılara 1takımı pandizot a tweterr ları da da 2 takımıda pandizot a takmayı düşündüm. (ses nasıl olur hiç bir fikrim yok çok kötü olursa ön direklere de olabilir bir takım) aracın orjinalini bozmak istemememden ötürü
Sizden istediğim ise bu bulduğum ürünler nasıl iyimidir, iyi ise bunlara birer Anfi, yok iyi değil bu bütçe ile daha iyi sistem toplayabiliriz diyorsanız marka model tavsiyelerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkürler...
Yüksek sesli müzik dinlemeyi seviyorum ve artık aracımın ses seviyesi beni tatmin etmemeye başladı, bende yeni bir sistem için araştırmalara başladım Keşke başlamasaydım

Öncelikle yüksek sesli ve kaliteli bir sistem yapabilmeyi düşünüyorum.
Aracım 2016 model Seat leon bütçem en fazla 5500 lira + sadece işçilik
Kendi bulduğum bazi ürünler var bunlar
2x Cadence QRS 84 20 CM 175 RMS Midrange
2x Cadence CVLT45 Tweterr
1x Cadence Beast12 30Cm Subwoofer 1000Rms
midrangelerden 1takımı ön kapılara 1takımı pandizot a tweterr ları da da 2 takımıda pandizot a takmayı düşündüm. (ses nasıl olur hiç bir fikrim yok çok kötü olursa ön direklere de olabilir bir takım) aracın orjinalini bozmak istemememden ötürü
Sizden istediğim ise bu bulduğum ürünler nasıl iyimidir, iyi ise bunlara birer Anfi, yok iyi değil bu bütçe ile daha iyi sistem toplayabiliriz diyorsanız marka model tavsiyelerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkürler...