Öncelikle ilk buluşmamızdaki uyum, dostluk, kardeşlik ve özveriye nazar değmesin. Organizasyonu yapan Paşam Tuning ve forum yönetimimize çok teşekkür ederim. Ayrıca misafir gibi davranmayıp her işi imeceyle halleden ve gelip destek veren tüm üyelerimizin de emeğine sağlık. Standımıza gelip hayırlı olsun diyen Erkan ve Serkan Özen kardeşler, Veysel Koç, Ahmet Altıntoprak, Hasan Karanis; marka desteği sunan Demir Usta, Yusuf Uzunlar; hatta araç getiren Özhan Doğruer ustalarımıza ayrı ayrı teşekkür ederiz. Standımızda araçlarını sergileyen tüm üyelerimize gene ayrı ayrı teşekkür ederiz. İnşallah bu dostluk ve samimiyet ortamı hep böyle devam eder. Darısı diğer etkinliklerin başına diyerek fotoğraf ve videolara geçiyorum..
Tüm fotoğraf ve videolar için ayrıca facebook ve instagram sayfalarımıza da ulaşabilirsiniz.
Facebook
Instagram
İlk önce yerleşim ve araç giydirme işlerini hallettik. Videodaki hummalı çalışma takdire şayandı diye düşünüyorum.
TrCarAudio on Instagram: “#trcaraudio #caraudiotr Www.trcaraudio.com TR TUNING FEST 2017 organizasyonunda stand hazırlanışı ve araç giydirmede hummalı bir çalışma…”
Trcaraudio.com
Tüm fotoğraf ve videolar için ayrıca facebook ve instagram sayfalarımıza da ulaşabilirsiniz.

İlk önce yerleşim ve araç giydirme işlerini hallettik. Videodaki hummalı çalışma takdire şayandı diye düşünüyorum.
TrCarAudio on Instagram: “#trcaraudio #caraudiotr Www.trcaraudio.com TR TUNING FEST 2017 organizasyonunda stand hazırlanışı ve araç giydirmede hummalı bir çalışma…”
Trcaraudio.com