Herkese Hayırlı Kandiller aranıza yeni katıldım ufak ufak araştırıyorum fakat işlerin yoğunluğu dolayısıyla detayına bir türlü inemiyorum oto ses sistemleri ürünlerinin ,orjinal bir ses sistemi yapmak istiyorum 2007 model Megane 2 aracıma orjinalden kastım kasnak vs.. kullanmadan kapılara 13 cm tweeter orjinal ebat arkaya eğer olursa 2 adet olmaz yetmezse pandizot ve 4 adet mid yada oval yada component hangisi daha iyi olur bilmiyorum, birde aracımda geri görüş kamerası var double çok bozar mı sesin kalitesini ne önerirsiniz ona geri görüşü iptal mi edeyim normal teyp mi takayım ..,ne istiyorsun diye soracak olursanız kaliteli ve yüksek ses olsun, yüksek ses derken öyle tüm semt inlesin değil arkadaşlarla toplanırız arabalarla bir farkım olsun en azından diğer sistemli araçlardan internette bakıyorum sisteme çekilecek kablonun bile çok önemli olduğunu ve her ürünün bin çeşit markası var örneğin bir hoparlör bakıyorum alpine,Jbl,Hertz,vibe,Sony, Pioneer.... Amfi öyle ,kabloda bile marka fark ediyor çokta uzatmadan ne önerirsiniz küçük detaylar bile bana bir bilgi katar şimdiden teşekkürler saygılar...