Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumumuz “Pazaryeri / Alım - Satım” bölümündeki ilanlarla ile ilgili uygulanacak kurallar aşağıda yazıldığı şekildedir.

1-) İlan bölümünde sadece üyelerimize ait kullanılmış veya kullanılmamış ürün satışı yapılabilir. Sponsor harici ticari amaçlı satış ilanı açmak yasaktır.

Fakat forumumuza sadece ilan vermek ve satış yapmak maksadıyla üye olduğu anlaşılan, ilk mesajını veya konusunu satış ilanı olarak açan, hiçbir paylaşım ya da katkıda bulunmayan üyelere yönetim tarafından çeşitli yaptırımlar uygulanabilir, açılan konu ya da yazılan mesaj silinebilir.
Yaptırımın şekli forum yönetiminin tasarrufundadır.


2-) İlanlarda ürün tanımı, özellikleri, iletişim bilgisi ve EN AZ 1 fotoğraf ile açıkça ve ürünün güncel hali olacak şekilde belirtilmelidir. Tanımı olmayan, fiyatı açıkça yazmayan ilanlar yayından kaldırılır.
Referans olması açısından ilan içeriğine sahibinden.com - gittigidiyor.com gibi alım satım platformu ilan linki verebilirsiniz.


3-) Satışa konu olan ürünün ayıplı olduğu, ticari amaçlı bir ilan olduğu veya fahiş fiyata satıldığı düşünülüyorsa özel mesaj ile forum yönetimine bildirilebilir, kesinlikle ilan konusunun altına mesaj olarak yazılamaz. Yapılan bildirim sonucu ilanın kişileri aldatmaya yönelik olduğu tespit edilirse ilan kaldırılır ve ilan sahibi süreli ya da süresiz forumdan uzaklaştırılır. Aynı durumda satış ilanındaki fiyata absürt bir rakam ile konu içinden cevap verilmesi yasaktır. Pazarlık işlemlerinizi özel mesajla yapınız.


4-) Satılık ilanı koyduğunuz ürünün tamir, arıza, kozmetik durumu vb. detaylı bilgilerini paylaşılması zorunludur.


5-) Üye tarafından satışı yapılan ürünün ayıplı, kusurlu, arızalı vb. olması durumunda forum yönetimi sorumlu tutulamaz. Bu maksatla ilan sahibi ile iletişime geçip, mümkünse elden teslim almanız, ürün ve ürünü satan üye hakkında detaylı bilgi elde etmeniz ya da GeT İlan bölümünde satış yapılmasını istemeniz tavsiye edilir.


6-) İlan sahipleri, ilanlarının güncelliğini koruyabilmek adına HAFTADA en fazla 1 kere ilanlarını güncelleyebilirler.

1 Hafta süre dolmadan yapılacak İlan Güncellemeleri (Fiyat değişimi, yeni ürün ilavesi... ) gibi durumların paylaşılması bu kuralın dışındadır.

Aksi taktirde öncelikle yönetim tarafından birden fazla güncelleme mesajları silinerek bir kerelik uyarılacaklardır. Durumun devam etmesi halinde ilan silinip süreli olarak ilan açamama cezası verilebilecektir. Ceza süresi yönetimin tasarrufundadır.


7-) Alım-Satım işi tamamlandığında yahut iptal edildiğinde ilan sahibi tarafından ilan düzenlenerek bu durum belirtilir. Forum yönetimi tarafından gerekli düzenleme yapılır ve konu kilitlenir.


:cool: Forumun her bölümünde olduğu gibi Alım-Satım bölümünde de Türkçe'nin doğru olarak kullanılmasına gereken özen gösterilmelidir. Kurallara uymayan ilanlar yönetim tarafından silinebilir.


9-) Forum Yönetimi, alım satımlarla ilgili olarak taraflar arasında doğabilecek herhangi bir sorundan veya anlaşmazlıktan hiçbir şekilde sorumlu değildir, alım satım yapan taraflar arasında çıkabilecek sorunlar ve anlaşmazlıklar halinde forum içerisinde veya hukuki bir platformda hakemlik yapmaz, taraf olmaz.

Forumda yapılan alım satımların tüm hukuki sorumluluğu alım satımı yapan taraflara aittir. Forum Yönetimi bu alım satımlardan dolayı hiçbir hukuki sorumluluk kabul etmez.


10-) Bu kurallar yayınlandığı tarih itibariyle yürürlüğe girer ve forum üyeleri tarafından okunmuş ve kabul edilmiş sayılır. Forum üyelerine bundan böyle ayrıca herhangi bir uyarı yapılmasına gerek duyulmayacak ve kurallara aykırı bulunan ilanlar silinecek veya kilitlenecektir. Ayrıca kurallara uymayan ilan sahibi üyelere, üyelik iptaline kadar varan çeşitli yaptırımlar uygulanacaktır.


TRCarAudio.Com - Oto Müzik Sistemleri Türkiye :trcaraudio:


08.03.2019 tarihinde güncellenmiştir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu bilgilendirmeyi dikkate alın!

İlanlarda ürün tanımı, özellikleri ve EN AZ 1 fotoğraf ile açıkça ürünün güncel hali olacak şekilde belirtilmelidir.
İlanlara “Güncel” yorumu yerine “GÜNCELLE” butonunu kullanınız.
İlanlarınızı HAFTADA EN FAZLA 1 KEZ güncelleyebilirsiniz.
İlanınızda satışta bulunan ürün satıldığı takdirde ilan başlığını “SATILDI” olarak değiştiriniz.

Gereksiz, anlamsız mesajlar yazarak konuları kirletmeyin. Aksi durumda süresiz uzaklaştırılırsınız! Kurallar GeT İlan

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.